Foto:

Blues in het Stadstheater

Zoetermeer - In samenwerking met King Bee Music Agency brengt het Stadstheater blues naar Zoetermeer. En niet zomaar blues, maar blues gespeeld door de Meena Cryle & Chris Fillmore band. Meena Cryle en Chris Fillmore zijn al meer dan 20 jaar een team en trokken jaren geleden al de aandacht in de bluesscene door hun bijzondere muzikale uiterlijk. Een gitarist en een zangeres die plots één worden op het podium.

Het duo staat bekend om hun verfijnde mix van blues, soul, rock, country en zelfs gospelelementen. Wat betreft de Meena Cryle & Chriss Fillmore band bestaan er geen grenzen. Dat resulteert in een frisse eigen vorm van blues die het duo met een ongewone passie op het podium brengt. Niet alleen zijn ze een uitstekend muzikaal team, maar ook bezitten ze allebei persoonlijk uitzonderlijke talenten.

De band heeft haar sporen ruim verdiend in de bluesscene. In 2011 werd de band tweede tijdens de European Blues Challenge in Berlijn. In 2013 bereikten ze de halve finale van de International Blues Challenge. Na vier studio-albums, waarvan de laatste wordt gezien als een van de beste releases in het Americana/Blues genre van de laatste tijd, en optredens op grote Europese festivals, is de band nu te zien in de Grote Zaal van het Stadstheater.

Zaterdag 12 sep om 21:00 uur | prijs: €15,00. www.stadstheater.nl

Stadstheater

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden