Foto:

Forum Pets, speciaal voor dierenliefhebbers

Zoetermeer - De bibliotheek heet jou van harte welkom bij de eerste zondagse editie van de Forum Pets. Zou je een kat willen aanschaffen of wil je jouw kat beter leren kennen? Kom dan naar de Forum Pets, waar experts alles over katten vertellen. Forum Pets is een activiteit voor jong en oud.

De eerste Forum Pets start op zondag 20 september van 14.30 -16.00 uur in het Forum. Katten zijn hele lieve en leuke gezelschapsdieren, maar kunnen ook regelmatig kattenstreken uithalen en bijzonder gedrag vertonen. De kattengedragsdeskundigen Saskia en Giny vertellen jou alles hierover en leren je jouw kat beter te begrijpen. Natuurlijk zijn er ook veel mogelijkheden om persoonlijke vragen te stellen aan de deskundigen.

Misschien denk je erover om een kat te nemen, dan is deze Forum Pets ook erg interessant voor jou. Er is genoeg ruimte en tijd om onderlinge ervaringen uit te wisselen. Tijdens de Forum Pets zullen er geen levende dieren aanwezig zijn i.v.m. het welzijn van de dieren en eventuele allergieën van de bezoekers. Wel zullen we online kijken welke schattige poezesnoezen nog een warm thuis zoeken.

Bestel gratis een ticket aan de balie of op de website van de bibliotheek. Kom gezellig langs en leer alles over het favoriete huisdier “de kat”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden