Foto:

Foto expositie van Henk Oevering in Vivaldi

Zoetermeer -Tot 1 december 2020 exposeert Henk Oevering met prachtige fotowerken op de 1e etage van het verpleeghuis Vivaldi, Brechtzijde 45 te Zoetermeer.

Voor Henk is het langdurig observeren van zijn objecten van groot belang. Hij wacht op het juiste moment en de juiste omstandigheden, alvorens hij afdrukt. Soms duurt het dan ook uren voor dat de foto genomen kan worden.

Henk heeft al van jongs af aan een passie voor fotografie. Hij fotografeert vele objecten, maar zijn voorkeur gaat uit naar de natuur. De laatste jaren heeft hij meer tijd en bezoekt hij natuurgebieden in binnen- en buitenland. Natuurfoto’s hebben voor hem een diepere betekenis. Met deze foto`s wil Oevering laten zien dat de mens zuinig moet zijn op de natuur. “We moeten het landschap als cultureel erfgoed beschouwen, zodat we het door kunnen geven aan de volgende generatie.”

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde tentoonstelling is gratis toegankelijk voor geinterresseerde bezoekers tijdens de openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur en bevindt zich op de Veranda van de 1e etage. De fotowerken zijn in overleg met de maker te koop. Bij een bezoek aan de expositie dienen de bezoekers zich te houden aan de regels met betrekking tot het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus. Informatie hierover is bij de ingang voor handen. Het telefoonnummer van Vivaldi is 079 7122122.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden