Herstart ParkinsonCafé

Zoetermeer - Door de versoepeling van corona-maatregelen kan het ParkinsonCafé  weer openen, d.w.z.  onder strikte voorwaarden. Deze zijn opgesteld door de landelijke Parkinson Vereniging en door PaletWelzijn, de gebouwenbeheerder, in protpcollen die strikt worden gevolgd om een veilige siituatie te bereiken. De 1½ meterregel is één van de ingrijpendste met o.a. het gevolg dat het aantal bezoekers aan een maximum is gebonden.

Op 15 september a.s. is vrije inloop niet toegestaan, daarom is aanmelding noodzakelijk; die is mogelijk tot en met 5 september 2020 per email aan info@parkinsoncafezoetermeer.nl. Geeft u aan naam, emailadres, telefoonnummer, komt u alleen of met begeleider. Bij overschrijding van het aantal aanmeldingen wordt er geloot;  allen ontvangen bericht.

Het progamma luidt: onderlinge ontmoeting, terugblik op de achterliggende periode, lezing over ERGOTHERAPIE door ergotherapeute Manon van Driel.

-Wanneer: dinsdag 15 september 2020, van 14.45 tot 16.30 uur, inloop vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis.

-Waar: Recreatieruimte Bijdorp, Bijdorplaan 471- 477, 2713 SZ  Zoetermeer.

-Info: ParkinsonCafé tel: 06 22 02 61 65, E-mail: info@parkinsoncafezoetermeer.nl, www.parkinsoncafezoetermeer.nl.

Let op: Meld u zich af bij verkoudheidklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius of als een van de huisgenoten koorts en/of benauwdheid heeft.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden