Bridgeclub Dorp start nieuw seizoen

Zoetermeer - Maandagavond 7 september hervat bridgeclub Dorp om 19.30 uur weer de wekelijkse bridge avonden in de speellocatie: Bijdorplaan 473, Zoetermeer. Vanzelfsprekend “coronaproof”.

Onze leden komen elke maandagavond naar de “Bijdorplaan” om in een gezellige sfeer te bridgen. Maar om er toch ook een beetje wedstrijdspanning in te bouwen, wordt er elk seizoen gespeeld om het clubkampioenschap en het slemkampioenschap.

Wij zijn als vereniging niet aangesloten bij de Bridgebond. De jaarlijkse contributie is daarom laag (€ 35,-).
Wij zouden ook wel wat nieuwe leden kunnen gebruiken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden of informatie opvragen via bridgeclubdorp@kpnmail.nl

Beginnerscursus

Bij voldoende belangstelling organiseren wij (ook in de Bijdorplaan 473) in samenwerking met Palet Welzijn een bridgecursus voor beginners. De cursus wordt gehouden op dinsdagavonden. Het streven is om met Deel 1 (12 lessen) in september te beginnen. Daarbij wordt (wat) theorie behandeld en gaan de cursisten al snel zelf spelen.
Want …. bridgen leer je door het zelf te doen. Dat betekent ook dat de cursus sterk gericht is op zelfwerkzaamheid en zeker niet alleen op “passief” tot je nemen.
De cursuskosten voor Deel 1 komen ergens tussen de € 60,- en 70,- te liggen (inclusief cursus- en oefenboek). Het definitieve bedrag is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
Aanmelden kan via: bridgeclubdorp@kpnmail.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden