Het team van inloopcentrum inZet oosterheem. Kom eens vrijblijvend langs. Foto: pr
Het team van inloopcentrum inZet oosterheem. Kom eens vrijblijvend langs. Foto: pr

Vele activiteiten voor jong én oud bij inloopcentrum inZet Oosterheem

Actueel 503 keer gelezen

Zoetermeer – Wil je graag iets buiten de deur doen, maar weet je nog niet goed wat bij je past? Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij inloopcentrum inZet Oosterheem. Liza Soffner, sociaal makelaar bij Palet Welzijn voor inZet, vertelt je graag over de activiteiten van het inloopcentrum. 

Liza is, als sociaal makelaar, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het inloopcentrum en zorgt voor een gevarieerd activiteitenaanbod. Denk aan bewegingslessen, diverse crea café, taalcursussen, themabijeenkomsten en vrijwilligerswerk in inZet Oosterheem. Daarnaast kan elke wijkbewoner met Liza in gesprek gaan over gewenste activiteiten in de wijk. Daarbij ondersteunt stagiaire Djani Mataw twee dagen per week bij activiteiten. Liza is van maandag tot en met donderdag aanwezig op deze locatie.  

Bent u 65+ en heeft u vragen op het gebied van ouder zijn, wonen, welzijn en zorg, financiën en vervoer? Dan kunt u bij Veronique Eggink terecht. Als ouderenadviseur in Oosterheem denkt ze mee, informeert en adviseert over diensten en voorzieningen. Als u een vraag heeft waar u zelf niet uitkomt, kan Veronique u op weg helpen. Zelfs wanneer u, door omstandigheden, moeilijk de deur uitkomt.
Veronique komt op huisbezoek als u niet zelfstandig naar het inloopcentrum kunt komen. Ze werkt op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Aan de ondersteuning van Veronique zijn geen kosten verbonden. Meer gericht op de interne contacten en externe netwerkpartners is Janine Gilliot verbonden aan inZet Oosterheem.

Overzicht activiteiten

Een volledig overzicht van de activiteiten is af te halen in het wijkcentrum. Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Nieuwsgierig geworden? Kom eens vrijblijvend langs. Het inloopcentrum van inZet Oosterheem ligt aan het Zanzibarplein 5. Op de donderdagen houden Liza en Veronique samen spreekuur van 11.30 tot 12.30 uur. Deze is speciaal voor 65-plussers in Oosterheem toegankelijk. U kunt zonder afspraak langskomen voor hulp en advies. 

Liza kunt u telefonisch bereiken via: 088 - 0234 246 of per e-mail: l.soffner@inzet-indewijk.nl en Veronique via 088 - 0234 272 of per e-mail: v.eggink@inzet-indewijk.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Een 15-jarig meisje dat sinds zaterdagmiddag vermist was uit Zoetermeer, is weer veilig teruggevonden. Haar verblijfplaats gedurende die tijd is nog onbekend.
Vermist meisje weer terecht 25 feb, 13:31
De gemeente wil de hoeveelheid afval verminderen en met een plan van aanpak komen dat tot stand is gekomen met behulp van de inwoners. Foto: Gemeente Zoetermeer
150 Zoetermeerders gaan binnenkort meedenken over afvalbeleid in burgerberaad 24 feb, 08:21
De sportavond veranderde langzaam maar zeker in een dansfestijn.
Après-ski toernooi van TV Seghwaert met sfeervolle feestavond 23 feb, 11:41
De mensen van Pezazz willen er een prachtige uitvoering van gaan maken in het eerste weekend van maart.
Pezazz Producties met satirisch-komische musical in Stadstheater 23 feb, 10:31
De 81-jarige man werd sinds donderdag vermist
Vermiste oudere man uit Rokkeveen-Oost is weer terecht 23 feb, 10:01
Hulp bij werk met computers. Foto: Jeroen Stahlecker
Laagdrempelige gratis computerhulp bij inZet Buytenwegh 23 feb, 09:23
Gerard en Mariette de Groot met hun dochters Karlijne en Eveline.
Weer boter en melk uit boterdorp Zoetermeer, maar nu biologisch 22 feb, 13:01 14
Een mooie aanwinst, want dit jaar viert de Koersbalclub zijn 12,5-jarig jubileum! Foto: pr
Jubilerende Koerbalclub Oosterheem kan nieuwe koersballen aanschaffen 22 feb, 12:18