Shockwavetherapie, de effectieve oplossing bij chronische pijn. Een unieke kans voor mensen die nu een peesblessure hebben.
Shockwavetherapie, de effectieve oplossing bij chronische pijn. Een unieke kans voor mensen die nu een peesblessure hebben.

Nieuwe behandeling peesklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum

Actueel 537 keer gelezen

Regio - Fysiotherapie Pijnacker Centrum is één van de eerste locaties in de regio waar Radiale Shockwave toegepast mag worden; een nieuwe behandelmethode door fysiotherapeuten voor onder andere mensen met peesklachten. 

Radiale Shockwave wordt een nieuwe innovatie in de fysiotherapie genoemd. Het is een behandeling waarbij door het opwekken van geluidsgolven pijnlijke pezen weer tot herstel worden aangezet. 

Patiënten kunnen nu al voor Shockwave terecht bij het team van Fysiotherapie Pijnacker Centrum, recent hebben alle therapeuten de basiscursus bij Enraf Nonius gevolgd. “Enkele collega’s hadden voorheen al veel praktijkervaring opgedaan, onder meer in het buitenland. Inmiddels passen wij Shockwave al enige tijd succesvol toe bij de behandeling van diverse peesklachten, denk hierbij onder andere aan: tennis- of golferselleboog, schouderproblemen met of zonder verkalking, hielspoor, langdurige achillespeesproblemen en pijnlijke nek, schouder en/of rug. Een unieke kans voor mensen die nu een peesblessure hebben! Met slechts enkele shockwavebehandelingen bent u snel van uw pijn af”, aldus eigenaar Mark van Engelen. 

Nieuwe technologieën

Het is niet verrassend dat juist Fysiotherapie Pijnacker Centrum als één van de weinige praktijken in Nederland met Shockwave is gaan werken. Van Engelen: “Het beroep van de fysiotherapeut is ontzettend snel in ontwikkeling. Nieuwe technologieën maken het voor ons fysiotherapeuten mogelijk om een stuk effectiever en efficiënter te behandelen. Ik vind het dan ook erg belangrijk en interessant om goede nieuwe ontwikkelingen toe te passen in onze Fysiotherapie praktijk!” 

Wie klachten heeft en benieuwd is of Shockwave hierbij kan helpen, kan rechtstreeks een afspraak maken bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Hiervoor is geen verwijzing van een (huis)arts nodig. Ook zijn er geen extra kosten verbonden aan een Shockwave behandeling, behalve de reguliere kosten voor fysiotherapie. Indien patiënten voldoende aanvullend verzekerd zijn zullen de kosten dus volledig vergoed worden door de ziektekostenverzekering. 

Fysiotherapie Pijnacker Centrum is één van de eerste locaties in de regio waar Radiale Shockwave toegepast mag worden; een nieuwe behandelmethode voor onder andere peesklachten. 

Meer weten?

Ben je benieuwd of Radiale Shockwave jou ook kan helpen bij (pees)klachten? Neem dan gerust contact op met Fysiotherapie Pijnacker Centrum aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker. 

Dit kan via telefoonnummer 015-3698350 of door te mailen naar:
info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Een 15-jarig meisje dat sinds zaterdagmiddag vermist was uit Zoetermeer, is weer veilig teruggevonden. Haar verblijfplaats gedurende die tijd is nog onbekend.
Vermist meisje weer terecht 25 feb, 13:31
De gemeente wil de hoeveelheid afval verminderen en met een plan van aanpak komen dat tot stand is gekomen met behulp van de inwoners. Foto: Gemeente Zoetermeer
150 Zoetermeerders gaan binnenkort meedenken over afvalbeleid in burgerberaad 24 feb, 08:21
De sportavond veranderde langzaam maar zeker in een dansfestijn.
Après-ski toernooi van TV Seghwaert met sfeervolle feestavond 23 feb, 11:41
De mensen van Pezazz willen er een prachtige uitvoering van gaan maken in het eerste weekend van maart.
Pezazz Producties met satirisch-komische musical in Stadstheater 23 feb, 10:31
De 81-jarige man werd sinds donderdag vermist
Vermiste oudere man uit Rokkeveen-Oost is weer terecht 23 feb, 10:01
Hulp bij werk met computers. Foto: Jeroen Stahlecker
Laagdrempelige gratis computerhulp bij inZet Buytenwegh 23 feb, 09:23
Gerard en Mariette de Groot met hun dochters Karlijne en Eveline.
Weer boter en melk uit boterdorp Zoetermeer, maar nu biologisch 22 feb, 13:01 14
Een mooie aanwinst, want dit jaar viert de Koersbalclub zijn 12,5-jarig jubileum! Foto: pr
Jubilerende Koerbalclub Oosterheem kan nieuwe koersballen aanschaffen 22 feb, 12:18