Pim en Eline verwelkomen u graag in de winkel.
Pim en Eline verwelkomen u graag in de winkel.

Waardenburg Wonen & Slapen, verborgen parel in de Molenstraat

Actueel 981 keer gelezen

Zoetermeer - Bij Waardenburg wonen & slapen vlakbij molen De Hoop in het Dorp in Zoetermeer vindt u bedden, vloeren en raambekleding van kwaliteitsleveranciers. Voor wat betreft bedden is het Amerikaanse Simmons onlangs aan de collectie toegevoegd, de uitvinder van de pocketveren in matrassen. Simmons produceert de stalen veren zelf en kan deze daardoor unieke eigenschappen meegeven. De collectie is breed met voor een ieder een optimaal ligcomfort. Ieder lichaam is anders en heeft andere slaapwensen zodoende is 1 matras voor iedereen niet haalbaar.

U vindt bij Waardenburg verder de merken Mline met de Coolmotion en Iconic matrassen, Pullman, Eastborn en de natuurlatex matrassen van Mahoton. Het zoeken naar het juiste slaapsysteem doen zij graag samen met u zodat u vanaf de eerste nacht optimale rust ervaart.

U vindt hier ook de grootste kussencollectie van Nederland, mede door het grote aanbod in de bijbehorende webshop Pillowsonline.nl. Hierdoor is er ook een breed aanbod in kwalitatief bedtextiel en dekbedden. Een goed dekbed is na een jaar of 10 aan vervanging toe. Samen met u kijken zij graag naar de isolatie die u wenst, of het nu gaat om dons, wol, tencel, bamboe, zijde of synthetische dekbedden.

Black Friday

Indien u nu langs komt hebben zijn er wegens BlackFriday mooie aanbiedingen van de Dauny Zermatt en Vandyck Astro dekbedden. De aanbiedingen zijn geldig tot 27 november. Kom snel langs want: Op = Op .

Lees verder onder foto >

Bij Waardenburg kunt u ook terecht voor een goed advies over een nieuwe (pvc) vloer of isolerende raambekleding. Met isolerende raambekleding kunt u in de winter de warmte binnen houden en in de zomer houdt u de warmte juist buiten. Door de ontwikkelingen in elektrische raambedieningen worden deze ook steeds vaker toegepast. U vindt hier raambekleding en gordijnen van een groot aantal kwaliteitsleveranciers zoals Luxaflex, bece, Wood & Washi, Cedeko, Multisol en inside blinds.

Heeft u een nieuwe woning en wilt u graag advies hoe deze het beste in te richten? Maak dan een afspraak zodat onze interieur designer samen met u een plan kan maken.

Waardenburg Wonen & Slapen, Molenstraat 5, Zoetermeer. Telefoon 079-3166600. www.waardenburg-wonen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Column Sebastiaan Smits: Geschiedenis 16 mei, 11:36
Begraafplaats Binnenweg waar algemene kindergraven als de termijn door nabestaanden niet wordt verlengd na 10 jaar worden geruimd. Foto Kees van Rongen
Familie boos over verwijderen van steen kindergraf Binnenweg 16 mei, 10:35 8
The Sprinter Singers tijdens de Nieuwjaarsvoorstelling.
Voorjaarsconcert door The Sprinter Singers 16 mei, 09:33
Bossenbuurt Meerzicht.
15,7 miljoen voor verduurzaming in de Bossenbuurt in Meerzicht 15 mei, 13:32
Programmeur Maartje van der Veen met het nieuwe programma van het Stadstheater. Foto: Fred Roland
Stadstheater is klaar voor een prachtig nieuw seizoen 15 mei, 10:56
Tijdens de Zero waste tour leer je hoe je de hoeveelheid afval kan verminderen.
Boodschappen doen met minder afval? 14 mei, 15:31
Jacky van der Veen met haar ouders en drie vriendinnen na de kroning tot Miss Elite Diversity 2024. Foto PR
Jacky gekroond tot Miss Elite Diversity 13 mei, 16:21 1
Afbeelding
FC Zoetermeer promoveert naar derde klasse 13 mei, 10:27