Pim en Eline verwelkomen u graag in de winkel.
Pim en Eline verwelkomen u graag in de winkel.

Waardenburg Wonen & Slapen, verborgen parel in de Molenstraat

Actueel 453 keer gelezen

Zoetermeer - Bij Waardenburg wonen & slapen vlakbij molen De Hoop in het Dorp in Zoetermeer vindt u bedden, vloeren en raambekleding van kwaliteitsleveranciers. Voor wat betreft bedden is het Amerikaanse Simmons onlangs aan de collectie toegevoegd, de uitvinder van de pocketveren in matrassen. Simmons produceert de stalen veren zelf en kan deze daardoor unieke eigenschappen meegeven. De collectie is breed met voor een ieder een optimaal ligcomfort. Ieder lichaam is anders en heeft andere slaapwensen zodoende is 1 matras voor iedereen niet haalbaar.

U vindt bij Waardenburg verder de merken Mline met de Coolmotion en Iconic matrassen, Pullman, Eastborn en de natuurlatex matrassen van Mahoton. Het zoeken naar het juiste slaapsysteem doen zij graag samen met u zodat u vanaf de eerste nacht optimale rust ervaart.

U vindt hier ook de grootste kussencollectie van Nederland, mede door het grote aanbod in de bijbehorende webshop Pillowsonline.nl. Hierdoor is er ook een breed aanbod in kwalitatief bedtextiel en dekbedden. Een goed dekbed is na een jaar of 10 aan vervanging toe. Samen met u kijken zij graag naar de isolatie die u wenst, of het nu gaat om dons, wol, tencel, bamboe, zijde of synthetische dekbedden.

Black Friday

Indien u nu langs komt hebben zijn er wegens BlackFriday mooie aanbiedingen van de Dauny Zermatt en Vandyck Astro dekbedden. De aanbiedingen zijn geldig tot 27 november. Kom snel langs want: Op = Op .

Lees verder onder foto >

Bij Waardenburg kunt u ook terecht voor een goed advies over een nieuwe (pvc) vloer of isolerende raambekleding. Met isolerende raambekleding kunt u in de winter de warmte binnen houden en in de zomer houdt u de warmte juist buiten. Door de ontwikkelingen in elektrische raambedieningen worden deze ook steeds vaker toegepast. U vindt hier raambekleding en gordijnen van een groot aantal kwaliteitsleveranciers zoals Luxaflex, bece, Wood & Washi, Cedeko, Multisol en inside blinds.

Heeft u een nieuwe woning en wilt u graag advies hoe deze het beste in te richten? Maak dan een afspraak zodat onze interieur designer samen met u een plan kan maken.

Waardenburg Wonen & Slapen, Molenstraat 5, Zoetermeer. Telefoon 079-3166600. www.waardenburg-wonen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Inwoners leggen veelzijdigheid van herfstachtig Zoetermeer fraai vast 30 nov., 14:42
Afbeelding
Kerstconcert van zusjes Maria en Anuschka Pedano bij de Regenboog 30 nov., 13:51
Afbeelding
Gratis met de Ouderenbus naar het Stadshart voor kerstinkopen 30 nov., 12:44 1
Afbeelding
Vrijwilliger blijft betrokken bij gezin: 'Een leuk direct vervolg van de VoorleesExpress' 30 nov., 11:38
Afbeelding
Wintersoep met winters drankje bij buurtlunch in de Hof van Seghwaert 30 nov., 11:08
Afbeelding
Betoverende Lichtjesparade en vuurwerk spektakel verlichten Winkelcentrum Oosterheem 30 nov., 10:14
Afbeelding
Van trainingsscenario's naar echte reanimatie in Zoetermeer 30 nov., 09:20
Afbeelding
Oranje handjes door Zoetermeer om geweld tegen vrouwen uit te bannen 29 nov., 22:02