Artist impression. Inmiddels is de bouw van de appartementen en eengezinswoningen begonnen.
Artist impression. Inmiddels is de bouw van de appartementen en eengezinswoningen begonnen.

Nog enkele appartementen in project HeemAvenue te koop

Actueel 705 keer gelezen

Zoetermeer - Langs de Aletta Jacobslaan en de Hugo de Grootlaan realiseert Van der Kooy Vastgoed in twee fases project HeemAvenue; een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen met een moderne architectuur, gesitueerd rondom een tweetal hofjes. Inmiddels is de bouw van de appartementen en eengezinswoningen begonnen. De eengezinswoningen in fase 1 en 2 zijn reeds uitverkocht. Voor geïnteresseerden zijn er in fase 2 nog enkele appartementen beschikbaar.

De beschikbare appartementen variëren qua oppervlakte van 76 tot 83 m² en beschikken onder andere over een ruime woonkamer met open keuken, de master bedroom en een tweede slaapkamer. De ruime badkamer is voorzien van een comfortabele douchehoek, wastafel en een toilet. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de technische ruimte. Vanuit de woonkamer heeft u vrij toegang tot uw balkon. De appartementen beschikken over een opvallende, extra hoge, centrale entree met veel glas, een aparte berging op de begane grond en een parkeerplaats op het eigen terrein.
De directe omgeving is met groene entrees, ruimte voor waterberging en pocketparks die voor de gehele wijk toegankelijk zijn, verassend natuurlijk. HeemAvenue is gemakkelijk bereikbaar en ligt centraal in Zoetermeer op loopafstand van het openbaar vervoer en fietsafstand van het wijkwinkelcentrum. Hier vindt u een uitgebreid winkelaanbod voor uw dagelijkse benodigdheden, een gezondheidscentrum, kapper en gezellige horecagelegenheden. Op loop- en fietsafstand bevinden zich recreatiegebied Noord Aa en het Bentwoud.

Janine Pompe is een van de mensen die een appartement heeft gekocht in fase 1 van project HeemAvenue. “Mijn zoon woont in de Benthuizenstraat en zijn kinderen zitten op de Prins Friso school”, vertelt ze. “Twee keer per week ga ik op ze passen en passeerde ik het projectterein met het verkoopbord van de appartementen. Mijn man is vorig jaar overleden en mijn huidige woning is te groot voor mij alleen. Ik besloot dat het tijd is om wat kleiner en gemakkelijker te gaan wonen.” Mevrouw Pompe bekeek verschillende opties, maar vond de locatie van HeemAvenue de aantrekkelijkste. Het werd een appartement op de eerste etage met uitzicht op de RandstadRail. “Ik hou wel van levendigheid om mij heen.”

Het uiterlijk van het kleinschalige complex en de appartementen sprak Pompe direct aan. “Het ontwerp en de gekozen materialen vond ik erg mooi”, legt ze uit. “Daarom ben ik nader gaan kijken. De indeling met een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers leek me erg praktisch. Mijn kleinkinderen willen straks graag helpen met verhuizen en hebben al een van de slaapkamers geclaimd als speelkamer. Het appartement heeft een overdekt balkon. Zo kan ik ook buiten zitten als het wat minder weer is. Bovendien kan ik beschikken over een eigen parkeerplaats voor mijn auto. Zo hoef ik nooit te zoeken naar een plekje als ik thuiskom. Dat heb ik nu ook en zou ik niet willen missen.”

Lees verder onder foto >

De bouw is inmiddels gestart dus er is geen enkele onzekerheid meer.

Omdat mevrouw Pompe wekelijks langs het projectterein loopt kan ze alle vorderingen goed volgen. “Het een drukte van belang op de bouwplaats en je ziet steeds dingen veranderen”, vertelt ze. “Heel leuk om dat zo mee te maken. Ik maak elke keer foto’s van de vorderingen zodat ik straks een hele reportage van het bouwproces heb.” Al zal ze haar oude woning best een beetje missen; mevrouw Pompe kijkt ook uit naar de dag dat ze kan verhuizen naar haar nieuwe appartement. “Dan is alles lekker gelijkvloers.” Momenteel is ze druk met het uitzoeken het meerwerk voor haar appartement en de verdere inrichting. “Ik weet al welke vloer het wordt en in welke kleur, volgende week ga ik een keuken uitzoeken en ik weet al welk bed ik wil. Het zijn leuke dingen om mee bezig te zijn.” Dat ze dichtbij haar zoon woont ziet ze ook alleen maar als voordeel. “Ik kan er lopend heen en hij is lekker dichtbij als er een lampje vervangen moet worden.”

Lees verder onder foto >

DE Makelaars.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Bijna alle appartementen zijn inmiddels verkocht, maar Erik Jenné van DE Makelaars heeft voor geïnteresseerden nog enkele appartementen beschikbaar. “De bouw is inmiddels gestart dus er is geen enkele onzekerheid meer. De woningen zijn energiezuinig, gasloos en hebben dankzij de klimaatinstallatie die kan verwarmen en koelen via de vloer een erg comfortabel binnenklimaat. Op de begane grond is er een berging voor uw fietsen en een eigen parkeerplaats. Bovendien zit u op loopafstand van de RandstadRail die u snel en gemakkelijk verbindt met de andere wijken in Zoetermeer en omliggende plaatsen als Den Haag en Scheveningen.” Interesse in een van de laatste appartementen? Kijk op de projectwebsite: www.heemavenue.nl of neem contact op met de verkoopmakelaar (079-3238838 / info@demakelaars.nu).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Vacature: Magazijntopper gezocht! 10 apr, 11:21
vlnr Harir, Willa, Elena, Linn, Roos, Liza, Jasmin, Anouk en coach Jeroen.
De meiden van ZOVOC zijn kampioen geworden 9 apr, 16:59
Hardlopen tijdens Ronde van Driemanspolder. Foto: Gerard van Warmerdam
Ronde van de Driemanspolder voor het Maja Anjohuis 9 apr, 16:57
Docent Ed la Croix en enkele studenten van Praktijkcollege Zoetermeer voor de winkel Made@school. Foto Kees van Rongen
Praktijkervaring studenten in Made@school 9 apr, 16:15 1
Een foto van de operette vorig jaar. Foto: Hans den Boer
Operette Viktoria und ihr Husar in het Stadstheater 9 apr, 09:31
Wim Blansjaar
Blansjaar met krappe meerderheid gekozen 8 apr, 20:50 3
Wim Blansjaar
Blansjaar stuurt alsnog een excuusbrief over museumdirecteur 8 apr, 14:10 2
Het team van CrossFit 2712
CrossFit 2712 is fitste CrossFit 8 apr, 13:39