Trigger is op zaterdag 2 december bij ANWB Zoetermeer.
Trigger is op zaterdag 2 december bij ANWB Zoetermeer.

ANWB en Trigger koesteren uw dierbare herinneringen

Actueel 621 keer gelezen

Zoetermeer - Herinnert u zich het nog? Die oude projector met het kenmerkende geratel, de gordijnen die dicht gingen en het gezelschap dat gezamenlijk genoot van oude 8 mm filmpjes op het grote scherm? In deze moderne tijd is alles anders. We kijken de hele dag door naar filmpjes op televisie, tablet en mobiel. Zou het niet geweldig zijn om die oude super 8- en VHS-banden weer te kunnen bekijken?

Het digitaliseerbedrijf Trigger kan uw kostbare analoge beelden omzetten naar digitaal formaat op een USB-stick of externe harde schijf. Op deze manier kunt u ze weer bekijken , zijn uw kostbare herinneringen veilig bewaard voor de toekomst en kunt u ze eventueel bewerken met videomontagesoftware. 8 mm films, videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een geweldige service waar al veel families dankbaar gebruik van hebben gemaakt. 

Trigger is gevestigd in Amsterdam en organiseert speciale inleverdagen bij ANWB-winkels, zodat u ook lokaal uw opdracht kunt inleveren. Op zaterdag 2 december is de Trigger adviseur bij de ANWB winkel in Zoetermeer. Wilt u ook uw oude films, video’s, negatieven, foto’s of dia’s laten digitaliseren? Maak dan een afspraak met de adviseur en neem uw dierbare materiaal mee naar de inleverdag. De adviseur zal u een vrijblijvende prijsopgave geven en, indien akkoord, neemt hij alles mee naar Amsterdam waar het wordt gedigitaliseerd. Enkele weken later kunt u het weer ophalen bij de ANWB winkel in Zoetermeer. 

Bent u ANWB lid? Dan profiteert u van 10% korting op uw opdracht. 

Dus heeft u nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen die u graag digitaal wilt hebben? Kom dan ook naar de inleverdag! Dan kunt u deze kerst weer met zijn allen genieten van de leuke filmpjes van vroeger. 

Trigger is zaterdag 2 december bij ANWB Zoetermeer. Meer informatie en aanmelden kan via www.trigger.nl/anwb of bel naar 020-4272027. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Column Sebastiaan Smits: Geschiedenis 16 mei, 11:36
Begraafplaats Binnenweg waar algemene kindergraven als de termijn door nabestaanden niet wordt verlengd na 10 jaar worden geruimd. Foto Kees van Rongen
Familie boos over verwijderen van steen kindergraf Binnenweg 16 mei, 10:35 8
The Sprinter Singers tijdens de Nieuwjaarsvoorstelling.
Voorjaarsconcert door The Sprinter Singers 16 mei, 09:33
Bossenbuurt Meerzicht.
15,7 miljoen voor verduurzaming in de Bossenbuurt in Meerzicht 15 mei, 13:32
Programmeur Maartje van der Veen met het nieuwe programma van het Stadstheater. Foto: Fred Roland
Stadstheater is klaar voor een prachtig nieuw seizoen 15 mei, 10:56
Tijdens de Zero waste tour leer je hoe je de hoeveelheid afval kan verminderen.
Boodschappen doen met minder afval? 14 mei, 15:31
Jacky van der Veen met haar ouders en drie vriendinnen na de kroning tot Miss Elite Diversity 2024. Foto PR
Jacky gekroond tot Miss Elite Diversity 13 mei, 16:21 1
Afbeelding
FC Zoetermeer promoveert naar derde klasse 13 mei, 10:27