Deelnemers aan Itachi Cup
Deelnemers aan Itachi Cup

Prijzen voor Da Graca

Actueel 526 keer gelezen

Zoetermeer - Afgelopen zaterdag heeft sportschool Da Graca deelgenomen aan de Itachi cup en aan de Kazoku cup. 

Sensei Erwin, sensei Rick en senpai Lyanne gingen met gingen met 8 vechters naar de Itachi cup. Het was een druk bezocht internationaal waar meer dan 300 vechters aan hebben deelgenomen. Op de Itachi cup was eerst het onderdeel kata waaraan Jens, Michael en Adalia aan meededen. Alle 3 de deelnemers hebben hier hard voor getraind om hun mooiste kata’s te laten zien aan de scheidsrechters. Jens die vaak aan de Nederlandse selectie trainingen deelneemt heeft een mooie 1e plaats behaald. Michael werd 3e in zijn poule en heeft ook een mooie beker mee naar huis genomen. Adalia heeft ook laten zien dat ze mooie kata’s heeft gelopen. Alleen viel Adalia net buiten de prijzen.
Na het kata gedeelte startte het kumite gedeelte van het toernooi. Dit toernooi was het eerste toernooi van het seizoen. Alle deelnemers hebben hier hard voor getraind de afgelopen periode. Zelfs in de zomervakantie werd er doorgetraind. Jens, Loïs, Safae en niesje hebben een 1e plaats weten te behalen. Ellinoor stond ook in de finale en werd knap tweede. Adalia heeft een mooie derde plaats weten te behalen. Jamairo en Michael vielen helaas net buiten de prijzen maar hebben wel een mooie partij neergezet.
Shihan Antonio Da Graca en sensei Anthony zijn diezelfde ochtend naar de Kazoku cup gegaan. 4 vechters deden mee aan dit toernooi. Het toernooi werd voor de eerste keer georganiseerd door Kazoku dojo en was een groot succes. Meer dan 90 deelnemers deden aan dit toernooi. Ook waren senpai Anjay, senpai Bahram, senpai Sharam en Michel scheidsrechter op dit toernooi. Als eerste moest Jay de mat op. Dit was het tweede toernooi voor Jayh en hij zat in een grote poule van 6 deelnemers. Hij werd gedeeld 1e met 2 andere tegenstanders. Omdat Jay de zwaarste was kreeg hij een mooie 3e plaats beker mee naar huis. Keyan was hierna aan de beurt en werd overtuigend eerste in zijn poule. Hij wist al zijn partijen te winnen. Voor Britt was dit ook haar tweede toernooi. Ze heeft erg goed gevochten en werd knap tweede in haar poule. Maurice deed mee aan het volwassen toernooi van de Kazoku cup. Hij zat in een sterke poule in het mannen zwaar gewicht. Maurice heeft twee sterke partijen gevochten en werd knap tweede in zijn poule.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Blindegeleide markeringen aangebracht op de trappen van de Wethouder Jennétunnel bij station Zoetermeer-Oost. Foto: pr
Blindegeleide markeringen op trappen verbeteren veiligheid voor mensen met visuele beperking 1 mrt, 10:07
Circusacts van leerlingen.
Leerlingen ONC tonen hun talenten en schitteren in voorstelling Healthy, Happy, Wonderful 1 mrt, 09:36
Afbeelding
Vacaturegids nu ook online: heel veel werk en banen! 29 feb, 15:17
Anna- Sofia en Livia met hun donatie.
Anna-Sofia en Livia zamelen geld in voor de Egelopvang Zoetermeer 29 feb, 13:39 3
Ilion schittert op NK indoor atletiek. Foto: Ed Turk
Ilion presenteert goed tijdens het NK indoor atletiek 29 feb, 12:47 1
Deelnemers maken kennis met het rondje gezond Driemanspolder.
Architectuurwandeling met rondje gezond in Driemanspolder 29 feb, 11:41
Diverse locaties van inZet sluiten aan bij deze actie en verwelkomen vrijwilligers graag bij hun activiteiten.
Vrijwilligers welkom bij locaties van inZet tijdens NLdoet op 15 maart 29 feb, 11:05
Doordeweeks zijn er voordelige Cineplus voorstellingen in de ochtend of de middag bij Kinepolis Zoetermeer. Met de speciale kortingsactie op broodjes of maaltijden van Family Zoetermeer maakt u er zelfs een compleet dag je uit van.
Voordelig naar de bioscoop tijdens de Cineplus voorstellingen van Kinepolis Zoetermeer 29 feb, 11:00