Yvonne Stoevelaar gaat tijdens de workshop in op welke rol kleding speelt in uitstraling. Foto Astrid den Haan
Yvonne Stoevelaar gaat tijdens de workshop in op welke rol kleding speelt in uitstraling. Foto Astrid den Haan

Leer alles over imago, uitstraling en invloed door kleding

Actueel 594 keer gelezen

Zoetermeer - Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen nodigt ondernemers en ambitieuze vrouwen uit om deel te nemen aan een interactieve workshop over imago, uitstraling, professioneel kleedgedrag en meer. De workshop zal worden gegeven door Yvonne Stoevelaar van Het Imagobureau op woensdag 27 september bij Ter Zake Het Ondernemershuis.

In de wereld van ondernemerschap vervullen ondernemers vaak meerdere rollen - van marketingmanager tot salesmanager, en het belangrijkste van alles, ze zijn hun eigen visitekaartje. Mensen komen naar hen toe omdat ze hen vertrouwen, omdat ze hen zien als een specialist en een autoriteit in zijn of haar vakgebied. Maar hoe kan men dit vertrouwen ook uitstralen? Hoe zorgt men ervoor dat mensen hen zien als ‘warm en competent”’ En hoe kan men indien nodig toegankelijker of juist zakelijker en autoritairder overkomen? Kleed men zich in de juiste kleuren en kledingstijl? Hoe zit het met patronen en accessoires?

Workshop
Yvonne Stoevelaar zal tijdens de workshop alles vertellen en laten zien van wat je moet weten over dit onderwerp. De sessie zal een mix zijn van presentatie, ervaringsgerichte oefeningen en ruimte voor interactie, zodat deelnemers hun vragen kunnen stellen en actief kunnen deelnemen.
Het zou leuk zijn om iets te dragen waarin men zich professioneel voelt, vergelijkbaar met wat men zou aantrekken naar een belangrijke zakelijke afspraak.

Inschrijving
De workshop is op 27 september> Vanaf 18:30 uur kan men er terecht. De inspiratiesessie is van 19,00 tot 20.00 uur. Het netwerken gebeurt van 20.00 uur tot 21.00 uur. Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer
Gratis aanmelden voor deze boeiende workshop kan via de volgende link: https://inspiratiesessie.zoetermeersezakenvrouwvanhetjaar.nl/ikkom of via de website zoetermeersezakenvrouwen.nl

Stichting
Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen is hét platform voor ambitieuze en ondernemende vrouwen in de regio Zoetermeer en omstreken. De stichting gelooft sterk in ‘women empowerment’ en faciliteert de verbinding en samenwerking tussen carrièrevrouwen door middel van bijeenkomsten en workshops.
Vijf tot zes keer per jaar organiseert ze bijeenkomsten, aangevuld met verschillende lunchmeetings, trainingen en workshops. Het doel is om carrièrevrouwen regio Zoetermeer in staat te stellen om zichzelf nog beter te presenteren en te positioneren op zakelijk gebied.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Vrouw raakt licht gewond na kop-staart botsing op de Oostweg 8 dec., 07:37
Afbeelding
Aanplant van bomen in Voedselbos Benthuizen voor de bijen hard nodig 7 dec., 16:23
Afbeelding
Menno Schilthuizen vertelt in Bibliotheek over biodiversiteit in Zoetermeer 7 dec., 16:12
Afbeelding
Theatervoorstelling 'De avond is ongemak' kruipt onderhuids 7 dec., 10:08
Afbeelding
Bijzondere ontmoetingen bij 'Zoete Herinneringen' 7 dec., 08:07
Afbeelding
Extra surveillance na grafschending Hoflaan 6 dec., 16:33 2
Afbeelding
Politie Experience mogelijk in Van Tuyllpark 6 dec., 16:15
Afbeelding
College is bezorgd over toekomst ziekenhuis 6 dec., 14:21 6