Snuffelen tussen antiek en brocante
Snuffelen tussen antiek en brocante

Antiek en brocante Markt in Dorpsstraat

Actueel 1.241 keer gelezen

Zoetermeer - Bereid u voor om een stap terug in de tijd te zetten en unieke schatten te ontdekken, want de Antiek- en Brocante Markt keert terug naar de sfeervolle Dorpsstraat van Zoetermeer op zaterdag 9 september 2023. 

De markt, die plaatsvindt van 10:00 tot 17:00 uur, brengt liefhebbers van antiek en vintage samen voor een dag vol historische vondsten en charmante snuisterijen. De pittoreske setting van de Dorpsstraat vormt het perfecte decor voor deze bijzondere gelegenheid.
“Zoetermeer staat bekend als de ultieme bestemming voor antiek en brocante liefhebbers,” zegt event coördinator Jeroen Pronk. “De Antiek- en Brocante Markt brengt een eclectische mix van verkopers samen, die een breed scala aan tijdloze items aanbieden, van prachtige antieke meubelstukken tot delicate porseleinen poppen.”
 Bezoekers kunnen zich verheugen op een gevarieerde selectie van items uit verschillende periodes en stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Of u nu op zoek bent naar een uniek decorstuk voor uw huis, een vintage sieraad met een verhaal, of gewoon een nostalgische trip wilt maken, deze markt heeft het allemaal.

De Antiek- en Brocante Markt is niet alleen een gelegenheid om te winkelen, maar ook om te genieten van de gezellige sfeer en de prachtige historische omgeving. 

Uit de krant

Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5
Afbeelding
Gemeente opent meldpunt Woonfraude als onderdeel van aanpak ondermijning 28 sep., 10:43
Afbeelding
Expositie Waterverf! van Hollandse AquarellistenKring in Ateliers BaZtille 28 sep., 10:03
Afbeelding
Onderzoek naar luchtkwaliteit 27 sep., 16:31 6
Afbeelding
Feest voor bewoners in WelThuis De Boomgaerd 26 sep., 17:27 1