Afbeelding

Succesvolle winterinspectie

Actueel 114 keer gelezen

Bij Van der Linden Auto aan de Fokkerstraat 36 was de gratis winterinspectie van afgelopen weekend een groot succes. Klanten verlieten de werkplaats met een auto die gecontroleerd was op meer dan vijftien punten, waaronder banden, remmen, verlichting en accu. Tegelijkertijd was er een specialist voor uitdeuken aanwezig, die parkeerdeukjes herstelde.

“Iedereen die afgelopen weekend niet in de gelegenheid was, is alsnog van harte welkom,” zegt Rainaldo Penning, verkoopmanager bij van der Linden Auto. “De mensen kunnen zonder van tevoren een afspraak te maken de komende dagen hun auto laten inspecteren. Voor iedereen, die de auto laat inspecteren, is er eveneens een gratis smartphone houder beschikbaar. Tijdens de winterinspectiedagen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen van banden, ruitenwissers en accu’s.” Een winterinspectie van de auto is volgens hem heel belangrijk.

Het BOVAG autobedrijf Van der Linden Auto beschikt over een groot assortiment gebruikte auto’s in de uitgebreide showroom aan de Fokkerstraat 36. “We zorgen ervoor, dat er altijd uit meer dan honderd occasions een keuze kan worden gemaakt. Van allerlei automerken van de kleinste tot wat grotere modellen in het zogenaamde A, B en C segment vindt u in de showroom.
Jan van der Linden begon in 1967 in de autobranche in Moerkapelle en werd enkele jaren later dealer van Hyundai. Vijfentwintig jaar geleden vestigde hij zich in Zoetermeer. Het is nu een universeel autobedrijf. Door de jarenlange ervaring is het nog steeds gespecialiseerd in Hyundai.
De klanten waarderen het bedrijf erg hoog met gemiddeld een 8,5 uit de 772 beoordelingen.

Private lease

Het team Van der Linden Auto werkt met de modernste test- en diagnoseapparatuur met data van alle merken en typen auto’s. Bijzonder bij Van der Linden Auto is sinds dit najaar de mogelijkheid van private lease voor gebruikte auto’s. Hierover kunt u zich bij Van der Linden Auto uitgebreid laten informeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 16 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 19 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16