Afbeelding

Zoetermeerse goochelaar wint prijs op het NK

Actueel 68 keer gelezen

ZOETERMEER - Op zaterdag 2 juli 2016 vond het Nederlands Kampioenschap “Goochelen voor kinderen” plaats in Ede. Dit NK traden professionele artiesten uit het hele land op voor een publiek van honderden kinderen. De Zoetermeerse goochelaar Jori Veldhuizen is tweede geworden van heel Nederland.
Het kampioenschap ‘Goochelen voor kinderen’ vond plaats in het theater Cultura in Ede tijdens het ‘GiGaGoochelfeest.’ Ieder jaar organiseert Stichting Nederlandse Magische Unie de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen, dit keer in combinatie met workshops, stands en een matinee voorstelling van onder andere Jovel Entertainment. De jury kreeg die dag de unieke en leerzame Magic Traffic Show van Jori Veldhuizen te zien. Een show die inspeelt op kinderen in het verkeer, natuurlijk gecombineerd met magische elementen en verrassende momenten!


De jury waardeerde de show van Jovel Entertainment als tweede van Nederland.
De Magic Traffic Show is een educatieve show met elementen als eenwielfietsen, jongleren en goochelen. “Jori Veldhuizen (artiestennaam: Jovel) heeft een geweldige interactie met zijn publiek door jarenlange ervaring als leraar en artiest! Deze show speelt in op kinderen in het verkeer en het plezierig leren van verkeersregels. Geschikt voor iedere basisschool of culturele instelling en een meerwaarde op ieder evenement voor kinderen.”

De Zoetermeerse entertainer is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. In zijn kinder- en tienerjaren heeft hij mee gedaan aan diverse theater- en musicalvoorstellingen. In zijn elfde levensjaar was zijn eerste “solo optreden” als goochelaar op een kinderfeestje, al snel gevolgd door heel veel andere optredens. Tevens is Jori in Zoetermeer bekend geworden als circusdocent van het jeugdcircus van Zoetermeer: Circus Never Mind. Sinds 1 januari 2015 is Jori gestopt bij het jeugdcircus en richt zich volledig op zijn passie: fulltime entertainen. Met zijn bedrijf, Jovel Entertainment, verzorgt hij al meer dan 15 jaar theatershows, kindervoorstellingen, circusacts, steltlopers en straattheater. Van 9 juli tot en met 21 augustus is hij dagelijks te zien in de Zomershow “Cinque Lumière” op Duinrell Wassenaar.

Meer informatie over deze prijswinnende kindershow staat op www.jovelentertainment.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 8 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 11 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater gisteren
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16