Afbeelding

Stichting Wereldlichtjesdag officieel opgericht

Actueel 200 keer gelezen

Zoetermeer - De vrijwilligersorganisatie die dit jaar voor de vierde keer in Zoetermeer een Wereldlichtjesdag-bijeenkomst ter herdenking van overleden kinderen organiseert, is een officiële stichting geworden. Op donderdag 3 november is de akte van oprichting van Stichting Wereldlichtjesdag Zoetermeer gepasseerd bij notariskantoor Just Van der Bijl. Notaris mr. Arie Jan van der Bijl, directeur Camillus Overmeire en kandidaat-notaris Machiel Abas hebben belangeloos hun medewerking verleend bij alle voorbereidingen en waren aanwezig bij het ondertekenen van de akte door de zes bestuursleden: voorzitter Kathy Beckers, secretaris Ingrid Nijssen, penningmeester Ton Beckers, algemeen bestuursleden Anita de Roode, Anneke van Slooten en Geert Sipman.

Als stichting hopen de bestuursleden vanuit een officieel kader een beroep te kunnen doen op financiële ondersteuning en sponsoring door bedrijven in en om Zoetermeer alsmede op fondsen. Alleen met financiële ondersteuning, sponsoring en door fondswerving kan de jaarlijkse voortgang van de Wereldlichtjesdag-herdenking voor de toekomst worden gewaarborgd. De herdenking biedt erkenning, herkenning en troost aan weeouders (i.e. ouders die een kind hebben verloren).

Indien u als bedrijf of organisatie de stichting wilt steunen, wordt u van harte uitgenodigd contact op te nemen via info@wereldlichtjesdagzoetermeer.nl

Dit jaar zal op zondag 11 december de Wereldlichtjesdag-herdenking plaatsvinden in samenwerking met Monuta, Gemeente Zoetermeer, De Troostkamer en MetJari. Nadere informatie op de website www.wereldlichtjesdagzoetermeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1