Afbeelding

Kick-off SamenLoop voor Hoop Zoetermeer

Actueel 105 keer gelezen

ZOETERMEER - De tweede editie van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer van KWF Kankerbestrijding wordt in 2017 gehouden op 20 en 21 mei op en rondom de atletiekbaan van Ilion. Voor geïnteresseerden organiseert het bestuur van de SamenLoop daarom een kick-off op dinsdagavond 29 november 2016 van 19.30 – 22.00 uur bij 1892 Eten & Drinken in de Dorpsstraat.

Commissie Teamwerving van de SamenLoop voor Hoop Zoetermeer heeft een informeel programma samengesteld voor iedereen die interesse heeft of een bijdrage wil leveren aan de SamenLoop als teamcaptain, loper, sponsor of vrijwilliger.

Programma
Deze avond worden onder andere beelden van de SamenLoop 2015 getoond en verzorgt de band Pagaja de muzikale omlijsting. De 16-jarige ernstig zieke Michelle vertelt haar persoonlijke verhaal en legt uit waarom er nog veel geld nodig is voor onderzoek naar kanker.

Inschrijven
Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur. Degenen die zich direct al willen aanmelden met familie, vrienden en/of collega’s, kunnen een team samenstellen onder leiding van een teamcaptain. Individuele lopers kunnen zich opgeven bij een van de bestaande teams. Het inschrijfgeld bedraagt vijftien euro per deelnemer en gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

Aanmelden
Aanmelden voor de kick-off kan via de agenda op de website van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer. www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer

SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waarbij (ex)kankerpatiënten 24 uur in het zonnetje worden gezet. Verschillende ceremonies en muziekoptredens maken deel uit van het feestelijke evenement, gratis toegankelijk voor jong en oud. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers en gesponsord door het bedrijfsleven.
—————————————————————————————————————————

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09