Afbeelding

Fascinating Jazz verhuist naar Golden Tulip Hotel

Actueel 92 keer gelezen

Zoetermeer - Acht jaar was er elke eerste zondagmiddagmiddag van de maand een jazzconcert in Restaurant de Sniep. Dit verandert per januari 2017, want dan verhuist Fascinating Jazz haar podium naar het Golden Tulip Hotel aan de Kinderen van Versteegplein. In dit onlangs verbouwde hotel zijn de mogelijkheden uitgebreid. Behalve dat de locatie is gewijzigd, kunnen de bezoekers dezelfde faciliteiten verwachten, zoals de reservering van plaatsen, de horecaprijzen, de mogelijkheid om na afloop in het restaurant Bogatti’s een 3 gangen keuze-jazzmenu te gebruiken voor € 24,95 p.p.
Het hotel heeft een prima parkeermogelijkheid en is tevens uitstekend bereikbaar via Randstadrail en NS. De maandelijkse concerten staan los van de jaarlijkse Jazznight, die op 30 september 2017 bij Partycentrum Dekker wordt gehouden. “Al enige tijd bleek de belangstelling dusdanig groot, dat we regelmatig liefhebbers moesten weigeren omdat de zaal vol was. Het Golden Tulip hotel beschikt over zalen die je desgewenst kunt koppelen tot één zaal”. Eigenlijk is 1 januari 2017 de eerste zondag, maar die wordt overgeslagen. De eerstvolgende datum zondagmiddag 8 januari. Dan is er een prachtig en feestelijk nieuwjaarsconcert door de zeer gewaardeerde jazzdiva Greetje Kauffeld.
Aanvang van het concert is 15:00 uur – zaal open om 14:30 uur. De toegang is in dit geval € 10,00 p.p. Reserveren jazz.reservering@gmail.com of telefonisch naar 079 3316177.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 9 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 10 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 10 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot 11 uur geleden
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24