Afbeelding
Foto:

Kaartje voor juf Ellie

Actueel 0 keer gelezen

Zoetermeer  - Juf Ellie ten Hoopen gaat met pensioen. Misschien kent u haar nog? Was u collega, ouder of zat u bij haar in de klas?

Ze heeft 47 jaar voor een klas gestaan. 20 jaar in Den Haag, Het Koningshofke, De Krullevaar, beiden toen gelegen aan de Wapserveenstraat hoek Maartensdijklaan.

Ook was zij actief aan de basisschool in de Sillestraat waarvan de kleuterschool onder leiding stond van Zuster Madeleine van De Zusters van Liefde.

Toen kwam de verhuizing naar Zoetermeer, via de Paulusschool belandde Juf Ellie op Basisschool de Buut in Noordhove. Ze werkte er 27 jaar en was naast leerkracht ook vele jaren lid van de GMR en vertrouwenspersoon voor ouders en collega’s.
Na 27 schooljaren op de Buut is ze nu 66 en mag ze stoppen. Op 8 september zal ze haar eerste pensioen-dag vieren.  

Diverse dierbaren gunnen juf Ellie een mooi feest, maar vanwege de huidige omstandigheden zit dat er niet in. Als familieleden willen we daarom graag een verrassing voor haar organiseren.

Wilt u misschien op of rond 8 september een leuke kaart of attentie sturen met daarin een mooie herinnering of anekdote? Ellie kan dat later alle reacties nalezen en contact met u nemen. 

Wij hopen dat u meedoet en weten zeker dat ze door deze actie zeer verrast zal zijn en zal genieten van al uw post.    

Haar adres is Juf Ellie ten Hoopen,

Hulstpark 6

2724HZ Zoetermeer

Uit de krant