Deelnemers toernooi
Deelnemers toernooi Foto: Peter Herrewijn

Gezellige Van der Meer 50+ eendagstennistoernooi 21/8

Actueel 20 keer gelezen

Benthuizen -Door de Corona maatregelen kon het vorige toernooi in mei en ook het week toernooi Vermeulen Open Bentlanden bij Benthuizer TennisClub niet doorgaan.
Als BTC hebben we het initiatief genomen om dagtoernooien te organiseren. Afgelopen vrijdag 21 augustus, een open ééndagstoernooi voor 50+, was daarvan de eerste editie.

Deelnemers streden om de eerste plaats in 6 poules van dames-, heren- en gemengd dubbels. Er deden tennisspelers mee en die genoten van een heerlijke  mooie dag en een lekkere lunch. De volgende deelnemers zijn tot winnaars uitgeroepen:

GEMENGD DUBBEL 7: Yvonne Janssen / Jan Janssen

DAMESDUBBEL 7: Susan Stolwijk - Van der Waay / Veronique Visser

HEREN DUBBEL 7: Marcel Brouwer / Ram Chedi

HEREN DUBBEL 8 POULE A: Ben Bakker / Hans Guijken

HEREN DUBBEL 8 POULE B: Luuk Glaudemans / Ruud van Leeuwe

GEMENGD DUBBEL 8: Sharida Imamdi / Erik Bijl

BTC wil de organisatoren, vrijwilligers, deelnemers en de sponsoren aannemingsbedrijf van der Meer uit Benthuizen en Sport 2000 Zoetermeer, hartelijk bedanken voor de mooie wedstrijden en de gezelligheid op het terras en na het toernooi.

BTC nodigt alle tennissers in de regio van 50+ uit om zich in te schrijven voor 1 van de volgende Van der Meer 50+ dagtoernooien die worden georganiseerd bij Benthuizer TennisClub. De data zijn 18/9, 23/10, 20/11 en 18/12.
Inschrijven kan via de website www.btcbenthuizen.nl.

Uit de krant