Afbeelding

Pro Patria - Gereed voor de toekomst

Actueel 62 keer gelezen

Zoetermeer - GV Pro Patria – Zoetermeer heeft het nieuwe seizoenrooster rond. Met de beschikbaarheid van het multifunctionele gymsportcentrum GYMWORLD moest het vorige seizoenrooster volledig op de schop. De sportactiviteiten uit de Noord-Westerhal en 11 wijksportzalen worden met ingang van maandag 31 augustus vervolgd in GYMWORLD. In overige wijksportzalen blijft de grootste gymclub van Zoetermeer nog steeds lessen geven. “Meer dan 140 lesmomenten hebben we in beschouwing moeten nemen, waarvan er 100 naar GYMWORLD verhuizen. Een enorme klus. In goed overleg met de afdelingsmanagers hebben we het geklaard. Pro Patria realiseert 180 klokuren per week in GYMWORLD en 40 in sportzalen in de verschillende wijken. Het nieuwe lesrooster staat vandaag op de site www.propatria.nl, ” licht bestuurder en webmaster Michiel Doeven toe.

Groot aanbod

Pro Patria heeft een veelzijdig aanbod van gymsporten: van gym voor ouder & kind, gym voor peuters & kleuters, jeugdgym, seniorengym, turnen, springen, tumbling, Rhonrad turnen, trampolinespringen, jazzdance, streetdance, aerobics, pilates, zumba, gymfit 55+, sportfit 55+, MBvO 65+, Sportief wandelen 55+, balspel 18+. Pro Patria maakt het leden mogelijk te excelleren op hun ambitieniveau. Bovendien staat Pro Patria ook voor innovatie en wil zij de belangstelling in Zoetermeer peilen voor Rope Skipping en Hoopdance, twee nieuwe vormen van gymsport. Lees het nieuws op de website en schrijf je in voor de Nieuwsbrief Nieuwe Lessen. Dan blijf je op de hoogte.

Kijk op de website

De leden en ouders van jeugdleden kunnen op de verenigingssite zien, waar en wanneer hun lesgroep vanaf maandag het seizoen opstart. In 11 wijkzalen blijft Pro Patria actief. Dat is in Benthuizen – Christinastraat 38; in De Leyens – Kadelaan 206; in Dorp – kleine zaal Driesprong; in Leidschenveen – Eendenplein 1; in Oosterheem – Spitsbergen 1 en Hodenpijlstraat 12; in Rokkeveen – Balijbos en Groenblauwlaan 121; in Seghwaert – Forelsloot 5; in Buytenwegh – Den Brabanderhove 20 en Nesciohove. Alle wedstrijdselectietrainingen Turnen Dames en Trampolinespringen uit de Noord-Westerhal zijn volledig ondergebracht in GYMWORLD

Corona maatregelen

Per 1 juli zijn de binnensportaccommodaties in de gemeente Zoetermeer weer heropend. Kinderen onder de 13 jaar hoeven onderling geen afstand te bewaren. Dat geldt wel voor iedereen van 18 jaar en ouder tot elkaar en tot jongeren van 13 t/m 17 jaar. Volg in GYMWORLD en in sportzalen altijd de aanwijzingen van beheerders en lesgevers op.

Ledenvergadering

In haar 109 jarige geschiedenis heeft het seizoenrooster dit jaar de grootste wijziging ondergaan. Ook de organisatiestructuur van de vereniging vereist een grondige aanpassing. Het Bestuur heeft deze zomer het plan “Gereed voor de toekomst” ontwikkeld, waarover dinsdagavond 1 september de ledenvergadering gaat besluiten. Die vergadering vindt digitaal plaats via Microsoft Teams. Leden en ouders van leden zijn bericht en kunnen deelnemen. Vooraf digitaal aanmelden is wel noodzakelijk.

secretariaat@propatria.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 19 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 19 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 19 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot 20 uur geleden
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24