Lentebingo buurtvereniging Buytenrode

woensdag 15 mei 2024 19:45 tot 22:45

Bingo Buytenrode met nieuwe aanvangstijd van 19:45 uur.

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in ons mooie, ruime en warme ontmoetingsplaats.

Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in z’n geheel gaan er deze avond gegarandeerd minimaal 22 grote prijzen de deur uit.

Wij draaien in totaal 2 x 3 rondes + een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij, bovendien ter afsluiting van de avond een superronde.

Aanvang van deze bingo in de buurtruimte is rond 19:45 uur, terwijl de zaal om 19:00 uur open zal gaan.

Dus woensdagavond 15 mei is het weer zover. 

We maken het weer extra gezellig, met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Het prijzenpakket is vanwege Midlente aangepast, zo zijn er weer extra leuke, lekkere en handige prijzen te winnen en welke tijdens deze voorjaarsdagen goed van pas kunnen komen.

Je kunt de hele avond spelen op één boekje, bestaande uit 8 bingokaartjes voor de prijs van  € 15,-, dit alles inclusief boodschappenronde en ‘jackpotronde’

Maar het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen. 

Bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen, de lootjes hiervoor worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.                                                                   Het betreft een bingo voor volwassenen met een minimumleeftijd van 18 jaar.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer

Voor nadere informatie kunt u bellen naar de  buurtvereniging onder telefoonnummer  079-3518298, per e-mail: Bingo@buytenrode.nl of kijk op de site www.buytenrode.nl 

Locatie