The Elvis Concert 2024
The Elvis Concert 2024 The Elvis Concert 2024

The Elvis Concert 2024 (USA) - special 70th Anniversary show ft. Dwight Icenhower & original musicians

dinsdag 16 april 2024 19:30 tot 23:30

Dat Elvis nog steeds mateloos populair is staat buiten kijf. Dat blijkt ook uit het succes van The Elvis Concert, een klasseproductie met veel passie en authenticiteit. Leadzanger is de fenomenale Dwight Icenhower die de looks, de stem en het charisma van Elvis heeft. Hij is een van de weinige ETA’s (Elvis Tribute Artist) die officieel erkend is door Graceland.

Verder bestaat de band uit originele muzikanten en vrienden van Elvis. Jim Murray is de koorzanger met wie Elvis de gospels zong. Je hoort ook nu nog waarom Jim een van Elvis favoriete zangers was: met zijn mooie en melancholische stem klinkt Elvis ineens heel dichtbij. Ook drummer Bob Lanning speelde met Elvis. The Elvis Concert is een viering van de muziek van The King. Alle hits, maar ook mooie gospels en verrassende B-kantjes komen aan bod. De band brengt je terug naar de tijd van hits als Hound Dog, Devil in Disguise en Suspicious Mind. Met Dwight en de originele muzikanten krijg je de ‘ Best Elvis Show after Elvis’. Elvis is back in the building!

Locatie