Afbeelding
Van Hoorne Entertainment

Ukkiepret - Sprookjesconcert, Pim & Pom en meer! (2+)

dinsdag 5 maart 2024 9:00 tot 12:30

Bezoek het theaterfestival voor peuters: Ukkiepret!

Van Hoorne Entertainment presenteert in de Grote Zaal een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje, Hans & Grietje en vele anderen. Zing en dans mee met de vrolijke muziek en maak er samen met al jouw sprookjesvrienden een geweldig feest van! 

Pim & Pom vieren feest in de kleine zaal. De twee beste kattenvriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd! Duik in de wereld van Fiep Westendorp Pim & Pom. En vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest! 

In de Kleine Foyer en Kleedkamers zijn workshops te volgen. De dansworkshop is een swingende manier voor ouders en kinderen om samen te genieten van muziek. Jonge kinderen ontwikkelen spelenderwijs sociale en motorische vaardigheden. De muziekworkshop is gezellig, swingend en interactief. Maak samen muziek met handpoppen, doekjes, linten en nog veel meer!

Ukkiepret zorgt voor plezier voor iedereen!

Locatie