Afbeelding
KillFred + Ton Jenner

KillFred & Ton Jenner - Podiumcafé - gratis entree

zondag 24 maart 2024 14:00 tot 17:30

Een double bill deze zondagmiddag in het Podiumcafé: singer-songwriter Ton Jenner en de coverband KillFred. Een thuiswedstrijd voor beide acts! 

Ton Jenner

Ton Jenner is een singer-songwriter pur sang: hij schrijft en speelt zijn eigen songs: Pop/Americana. Verhalen over leven en beleven, met een persoonlijk tintje en soms een rauw randje. Ton speelt uitsluitend eigen werk, dat vindt hij creatiever. Optredens zijn veelal op de regionale podia en bij de lokale zenders. Op het podium krijgt hij daarbij ondersteuning van percussionist Joyce Woldendorp. In de eigen Palmwood studio worden de songs met meer instrumenten verder uitgewerkt. Vanaf 2021 publiceert Ton zijn songs op o.a. Spotify, YouTube en Facebook; de lijst is groeiende!

Killfred

Killfred is in 2009 opgericht en speelt vooral publieksvriendelijke rocknummers: covers vanaf de jaren 70 tot nu, vaak met een eigen KillFred sausje.  Daarnaast zijn er ook een paar eigen nummers bijgekomen en nummers in andere talen, die het eigen geluid verder completeren. De band bestaat uit: twee gitaristen (Ron en Wim), een bassist (Ruud), een drummer (Dennis) en een zangeres (Kirsten). Optreden doet KillFred in diverse podiumcafés en andere muziekpodia (binnen en buiten) in de omgeving van Zoetermeer, waaronder ook diverse festivals. Soms doet KillFred ook een akoestisch uitstapje, maar voor de echte energie komt de performance het beste elektrisch tot z’n recht. Verwacht deels een “feest der herkenning” met covers van populaire artiesten als o.a. Anouk, Blondie, Foo Fighters, Green Day, U2 en Within Temptation, maar ook puike nummers van verrassende minder bekende bands als Seether, Jet, Temple Of The Dog en diverse anderen (ook niet Engelstalig).

Locatie