Tristan
Tristan Tristan

Tristan - Grooven in het Podiumcafé

zaterdag 23 maart 2024 19:30 tot 23:30

Het Nederlandse Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy, Incognito en The Brand New Heavies. De ‘high-energy grooves’ en de kwaliteit van hun arrangementen maken Tristan echter tot een unieke formatie.

Hun muziek voert je direct terug naar het te gekke jaren zeventig geluid: funky gitaren, Fender Rhodes, synth sounds en een perfect op elkaar ingespeelde ritmesectie. Omschrijf het als ‘feel-good vintage acid jazz music’ met het geluid van nu. Dit alles ligt ten grondslag aan de verbluffend mooie en soulvolle stem van zangeres Jaycilee. SEVEN is het zevende studioalbum wat vorig jaar uitkwam. De plaat bevat de kenmerkende positieve energie van dit kwintet dat jazz, funk, fusion en soul moeiteloos samen laat smelten. Sterke composities met lekker veel creatieve ruimte voor in de live-shows.

Locatie