The Smooth Rock Show
The Smooth Rock Show The Smooth Rock Show

The Smooth Rock Show

zaterdag 2 maart 2024 19:30 tot 23:30

The Smooth Rock Show - The Definitive Tribute Show to the Masters of Yacht Rock. Met liedjes van Steely Dan, Michael McDonald, Billy Joel, The Eagles, Doobie Brothers, Hall & Oates, Toto, Chicago, Foreigner, Gerry Rafferty, 10cc, Supertramp en nog veel meer.

Herinner je je die glorieuze dagen van AOR of smooth rock uit de jaren 70? Het gevoel wat je kreeg bij nummers als What A Fool Believes van The Doobie Brothers met als frontman Michael McDonald? Deze nummers roepen beelden als  een zonsondergang op de Santa Monica-pier op. Het gevoel van een roadtrip op een warme zonnige dag met het juiste cassettebandje in de speler. Het geluid waar we het over hebben, ook wel Yacht Rock genoemd, is soulvolle, goed geconstrueerde muziek die mensen gewoon blij maakt. Dus kom gewoon genieten van de geweldige en relaxte deuntjes van weleer met enkele van de beste muzikanten en zangers die er zijn met The Smooth Rock Show.

Locatie