Cloudbusting
Cloudbusting Cloudbusting

Cloudbusting - 40 years of Kate Bush in Poppodium Boerderij

zaterdag 16 maart 2024 19:30 tot 23:30

Van een stem zoals die van Kate Bush is er geen tweede te vinden. Tot je zangeres Mandy Watson van de vijfkoppige Engelse formatie Cloudbusting aan het werk hoort. Zij weet de unieke sound en emotie van de meeslepende songs die Kate Bush de wereld heeft geschonken zo identiek te vertolken dat je gelooft dat de diva in eigen persoon op het podium staat. 

In ’40 years of Kate Bush’ beleven de muzikale schatten uit het repertoire van Bush, zoals Wuthering Heights, Don’t give up, Babooshka en The man with the child in his eyes een indrukwekkende renaissance! Dat beamen ook haar bandleden, die met ‘grand dame’ Bush zelf hebben opgetreden, zoals bassist Del Palmer en drummer Preston Heyman: “Het is alsof we de stem van Kate zelf horen!” Door de populaire Netflix serie Stranger Things waarin het nummer Running Up That Hill van Kate Bush te horen is, staat de muziek van Kate Bush weer helemaal in de actualiteit.

Locatie