Afbeelding
https://www.medipro.nl/de-effecten-van-stoppen-met-roken/

Gun jezelf een rookvrij leven!

maandag 26 februari 2024 18:45 tot 20:15

Op zoek naar een goede manier om te stoppen met roken? Wij weten dat stoppen met roken moeilijk is. Het is daarom waardevol en prettig om er professionele hulp bij te hebben. Iemand die je motiveert en ondersteunt naar een rookvrij leven. Je kan het stoppen met roken makkelijker en leuker maken door je aan te melden voor een groepscursus. Het is een praktische cursus waarin je met steun van een groep samen op weg gaat naar een rookvrij leven. Het programma bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursus start op maandagavond 26 februari van 18.45-20.15 uur. Locatie: Gezondheidscentrum Oosterheem, Oosterheemplein 231 Zoetermeer.
Meer informatie en aanmelden: www.rookvrijookjij.nl of 076-8895195