Afbeelding
Feral Grounds

Feral Grounds - Podiumcafé, gratis entree!

zondag 25 februari 2024 14:00 tot 14:30

Feral Grounds is een vierkoppige band uit de regio groot Rotterdam. Hun muziek is heavy rock en groove metal, en hun songwriting is sterk beïnvloed door o.a. Metallica, Alter Bridge, Mastodon, Stone sour en Queens of the Stone Age.

Het is duidelijk dat ze niet in één enkel genre passen, maar gewoon spelen wat zij leuk vinden. En dat doen ze met passie! Sinds 2015 schrijven ze hun eigen songs. Nadat in 2019 de line up werd gecompleteerd met een bassist, konden ze hun eerste album gaan opnemen. Geen ‘walk in the park,’ gezien de mondiale situatie van 2020/2021. Alle reden om trots te zijn op het eindresultaat!  Het album RISE kwam uit in september 2021, is te streamen via alle grote streamingdiensten en te koop tijdens live optredens. 

Locatie