Dutch Eagles
Dutch Eagles Dutch Eagles

Concert Dutch Eagles - Poppodium Boerderij

donderdag 22 februari 2024 19:30 tot vrijdag 22 maart 19:30

DUTCH EAGLES

NEW HORIZON

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. New Horizon is de nieuwe show van the Dutch Eagles. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. 

Verken samen met the Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock. Zes bevlogen muzikanten voeren u mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s. Al vijftien jaar brengen zij hun passie voor deze muziek naar u toe, en dat zij niet stilstaan, bewijzen ze wederom met New Horizon. Of het gaat om Lyin’ Eyes of Life in the Fast Lane, of juist een onverwachte muzikale verrassing: the Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. En dat brengen ze met verve, zoals u van ze gewend bent. Beleef het zelf in New Horizon – the Dutch Eagles.

Support: Vanessa Peters (solo)
Singer-songwriter Vanessa Peters maakt liedjes met doordachte, introspectieve teksten en onweerstaanbare melodieën. Al jaren brengt zij prachtige platen uit en toert ze door Europa en de VS. Momenteel is zij in de studio om een nieuw album op te nemen wat eind 2023 zal verschijnen.

Locatie