Bingo Buytenrode > 21 februari

woensdag 21 februari 2024 20:15 tot 23:00

Bingo bij buurtvereniging Buytenrode Zoetermeer op woensdagavond 21 februari

Bingo Buytenrode

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in ons mooie, ruime en warme ontmoetingsplaats.

Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in z’n geheel gaan er deze avond gegarandeerd minimaal 22 grote prijzen de deur uit.

Wij draaien in totaal 2 x 3 rondes + een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij, bovendien ter afsluiting van de avond een superronde.

Aanvang van deze bingo in de buurtruimte is rond 20.15 uur terwijl de zaal rondom 19.30 uur open zal gaan.

Dus woensdagavond 21 februari is het weer zover. 

We maken het weer extra gezellig, met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Het prijzenpakket is vanwege midwinter aangepast, zo zijn er weer extra leuke, lekkere en handige prijzen te winnen en welke tijdens deze februarimaand goed van pas kunnen komen.

Je kunt de hele avond spelen op één boekje, bestaande uit 8 bingokaartjes voor de prijs van  € 15,-, dit alles inclusief boodschappenronde en ‘jackpotronde’

Maar het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen. 

Bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen, de lootjes hiervoor worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.                                                                   Het betreft een bingo voor volwassenen met een minimumleeftijd van 18 jaar.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer

Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer  079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl

Locatie