Exposant Natasha Arlova geeft een workshop Heilige Bloemen
Exposant Natasha Arlova geeft een workshop Heilige Bloemen Photography: Richard Jetten.

Workshop Heilige Bloemen (Sacred Flowers)

zaterdag 17 februari 2024 14:00

Bij kunstgarage Franx is de expositie Waterfront Tsunami te zien. Aansluitend op deze tentoonstelling geven exposant Natasha Arlova en psycholoog Giulio Ammannato op zaterdag 17 februari een workshop Heilige Bloemen (Sacred Flowers).

In deze workshop gebruiken ze kunst als krachtige bondgenoot op de reis van zelfontdekking. De groep zal eenvoudige oefeningen doen, waarbij bloemen benut worden als creatieve symbolen van het zelfbeeld. Deze workshop is nuttig voor zowel kinderen, omdat ze kunnen oefenen hun emoties effectiever uit te drukken, als voor volwassenen, omdat ze kunnen oefenen een verbinding te maken met hun innerlijke kind.

De workshop is op 17 februari van 14.00 tot 16.00 uur bij Franx. Het is geschikt voor volwassenen – en kinderen vanaf 8 jaar (onder begeleiding). Let op: de voertaal is Engels. 

Kosten: €40 per persoon inclusief materiaal, exclusief consumpties. Geef je op: aanmelden@kunstgaragefranx.nl

Locatie