Ga creatief aan de slag in de workshop Heilige Bloemen
Ga creatief aan de slag in de workshop Heilige Bloemen

Workshop Heilige Bloemen

zaterdag 17 februari 2024 14:00 tot 16:00

Van 13 januari tot en met 17 maart is de expositie Waterfront Tsunami te zien in kunstgarage Franx. Als aanvulling hierop geven exposant Natasha Arlova en psycholoog Giulio Ammannato de workshop Heilige Bloemen (Sacred Flowers).

In deze workshop gebruik je kunst als krachtige bondgenoot op de reis van zelfontdekking. De deelnemers zullen eenvoudige oefeningen doen, waarbij ze de bloemen benutten als creatieve symbolen van het zelfbeeld. Deze workshop is nuttig voor zowel kinderen, omdat ze kunnen oefenen hun emoties effectiever uit te drukken, als voor volwassenen, omdat ze kunnen oefenen een verbinding te maken met hun innerlijke kind.

Geschikt voor volwassenen – en kinderen vanaf 8 jaar (onder begeleiding). Let op: de voertaal is Engels.

De workshop vindt plaats op 17 februari van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten: €40,- per persoon inclusief materiaal, exclusief consumpties. Aanmelden via www.kunstgaragefranx.nl/activiteiten-kalender