The Bootleg Beatles
The Bootleg Beatles The Bootleg Beatles

The Bootleg Beatles komen weer naar de Boerderij!

vrijdag 16 februari 2024 19:30 tot 23:30

Wie The Bootleg Beatles live aan het werk ziet, zou zweren dat the Fab Four zélf op het podium stonden. Van de muziek tot de kostuums, van de kapsels tot de instrumenten, van het accent tot het stemtimbre: tot in de kleinste details recreëert deze Britse band alles wat The Beatles zo geniaal maakte.

De beste Beatles coverband ter wereld neemt je op glorieuze wijze mee terug naar de gouden hoogtijdagen van de Beatlemania. Ze worden omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tribute band die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Zoals George Harrison ooit zei: “The Bootleg Beatles kennen de akkoorden waarschijnlijk beter dan ikzelf.” It’s not John, Paul ,George and Ringo... but you simply won’t believe it. 

Locatie