Fleetwood Mac: The Incredible Story
Fleetwood Mac: The Incredible Story Fleetwood Mac: The Incredible Story

Fleetwood Mac: The Incredible Story

zaterdag 6 januari 2024 20:30 tot 23:45

De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je in deze vernieuwde show mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van Fleetwood Mac. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire, die inmiddels ook al de Nederlandse grenzen overgaat.

Met natuurlijk alle grote hits als Don’t Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies maar uiteraard ook Oh Well en Rhiannon. Daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album Rumours, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden. Een intense, bijna twee-uur-durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding.