RPotY 2024 - Friday
RPotY 2024 - Friday RPotY 2024 - Friday

Rock Party of the Year 2024 - Friday

vrijdag 26 januari 2024 19:30 tot 23:30

Tweede editie van dit ultieme rockfeest! Een 3 uur durende show waarin alle rock klassiekers voorbijkomen, denk aan nummers van Aerosmith, Boston, Kansas, Journey, Rush,  Queen, Led Zeppelin, Judas Priest, Rainbow, Coverdale/Page, Saxon, Queensryche, Billy Idol, Black Crowes, Bon Jovi, Meat Loaf, Heart, Alice in Chains, The Who, Styx, Eagles,  Foreigner and more!

Met opnieuw een indrukwekkende line up. The Rock Party bestaat uit:Rene van Kooten (Les Miserables / Beauty and the Beast)Dany Lademacher (Herman Brood)Paul Manzi (The Sweet / Arena)Bart Schwertmann (Kayak)Irene Jansen (Ayreon)Robert Soeterboek (Ayreon / Star One)Jane Goulding (Livin Blues)Jo de Roeck (Wild Romance)Rodney Blaze (Ayreon / Star One / Magoria)Jan Willem Ketelaers (Knight Area /Ayreon)Stan Verbraak (Helloise)Pascal Remans (Remember Phil and Gary band)Lilianne Bok (Nouked)Marcel Singor (Kayak)Jeffrey Revet (Stream of Passion)Joris Lindner (7 Miles to Pittsburgh)Dirk Bruinenberg (Elegy)Willem Hoving (Purple Shade)

Locatie