Steve Rothery Weekend
Steve Rothery Weekend Steve Rothery Weekend

Steve Rothery Weekend

vrijdag 8 september 2023 20:30 tot zaterdag 9 september 23:30

Een zeldzame kans om Marillion’s oude muziek uitgevoerd te zien door oprichter en gitarist Steve Rothery, verdeeld over maar liefst twee avonden!

Samen met de talentvolle zanger Martin Jakubski en een uitstekende band zal Rothery nummers van zijn veelgeprezen soloalbum The Ghosts of Pripyat spelen. Gevolgd door een selectie van vroeg Marillion-werk, waaronder nummers van de albums Script en Fugazi. De ene avond aangevuld met de volledige uitvoering van Misplaced Childhood en de andere met Clutching at Straws. Dit weekend vieren we 40 jaar Marillion’s muziek; een weekend om nooit te vergeten!

Let op: je ticket is geldig voor twee avonden, er zijn dus geen dagtickets.

Locatie