Massada
Massada Massada

Massada

zaterdag 30 september 2023 20:30 tot 23:30

Massada heeft een bijzondere plek in de Nederlandse muziekscene. Oprichter Johnny Manuhutu legde in de 70-er jaren de basis van de band die grotendeels uit Molukse muzikanten bestaat. In het kader van 50 jaar Massada doet de groep een jubileum tour.

De groep wordt geroemd om hun dynamische en enerverende shows. Belangrijk aspect is de percussie en het bijbehorende ritme. Massada heeft zich gedurende haar gehele muzikale carrière immer voorzien van talentvolle percussionisten. De huidige percussie line up van Massada wordt beschouwd als een van de beste in Nederland.

De bezetting van Massada is als volgt:
Johnny Manuhutu - leadvocals/percussions
Rudy de Queljoe - guitar 

Julian Souisa – guitar

James Sabandar – bass

Alvin Manuhuwa – drums

Jopie Manuhutu - timbales/percussions

Freddy Anindjola - keyboards/synthesizer

Daniël Bloem-Beretty - conga’s/percussions

Nippy Noya - conga’s/percussions

Locatie