Celtica
Celtica Celtica

Celtic rock in de Boerderij met Celtica

zondag 24 september 2023 19:30 tot 23:30

in samenwerking met Historisch Festival Zoetermeer!

Celtica is een van de meest innovatieve en creatieve folk en Celtic rock bands. Ze weten iedereen te boeien - van metalheads tot grootmoeders. De energieke muziek met invloeden uit de Irish folk, symphonic metal en zelfs gothic, maken van elk optreden een feestje.

Celtica bestaat al sinds 2010 maar de huidige line up is actief sinds 2020. En onlangs werd de band versterkt door Ernesto Góngora, een van ’s werelds beste doedelzak- en fluitspelers. De band heeft inmiddels een uitgebreide discografie. Zij speelden samen met een klassiek orkest en een enorm koor. Een live optreden van Celtica is een spektakel: toortsen op doedelzakken, brandende drumstokken en enorme trommels. Celtica is een van de meest geboekte bands bij Keltische, Schotse, steampunk en middeleeuwse festivals en is een perfecte afsluiter van het Historisch Festival Zoetermeer.

Locatie