The Royal Dutch Scam celebrating Steely Dan
The Royal Dutch Scam celebrating Steely Dan The Royal Dutch Scam celebrating Steely Dan

The Royal Dutch Scam celebrating Steely Dan

zaterdag 23 september 2023 20:30 tot 23:17

The Royal Dutch Scam is een Steely Dan tribute band onder de bezielende leiding van Lo van Gorp. De innemende Lo is een van de beste zangers die Nederland kent, hij deed backing vocals voor grote internationale artiesten en is ook solo succesvol. 

De band is een collectief van tien bevlogen muzikanten met een grote liefde voor Steely Dan: “The Royal Dutch Scam gaat net zo goed over Steely Dan als over ons eigen leven. Wij houden van muziek. Wij leven muziek. We houden van Steely Dan. We spelen graag samen muziek maar bovenal houden we ervan om op te treden voor andere mensen die net zoveel van deze prachtige muziek houden als wij. De muziek van Steely Dan brengt onder andere zoveel diepte en vreugde in ons leven en werk, dat we gewoon niet kunnen stoppen.”

Locatie