The Liberty Project
The Liberty Project The Liberty Project

The Liberty Project van Edward Reekers

vrijdag 4 augustus 2023 19:30 tot 23:30

The Liberty Project is een conceptalbum van Edward Reekers met maar liefst 17 tracks. Van heavy metal, rock en blues tot klassiek en gevoelige ballads: dit unieke, meer dan 80 minuten lange, muziekproject heeft het allemaal! Bovendien heeft Edward een flink aantal gastmuzikanten weten te strikken voor zijn droomproject.

Onder anderen Damian Wilson (Arena), Steve Hackett (Genesis), Harry Saskioni, Arjen Lucassen (Ayreon), Mark Lennon (Venice), John ‘Jaycee’ Cuijpers, Koen Herfst (Vandenberg) en Cindy Oudshoorn hebben meegewerkt aan dit, door Joost van den Broek geproduceerde spektakelstuk. Op deze avond wordt het album gepresenteerd. Damian Wilson zal de show openen met een aantal eigen nummers, waarna Edward Reekers met een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde band een aantal stukken van het album live speelt. Leo Blokhuis gaat het een en ander digitaal presenteren op een manier zoals alleen hij dat kan.

Locatie