Vandenberg
Vandenberg Vandenberg

Vandenberg doet album releaseshow in Poppodium Boerderij

vrijdag 25 augustus 2023 19:30 tot 23:30

VANDENBERG

‘SIN’ ALBUM RELEASE SHOW

Vandenberg brengt op 25 augustus hun nieuwe plaat Sin wereldwijd uit en de release vindt die dag plaats in Poppodium Boerderij! Het album klinkt vertrouwd maar wellicht nog een tikkeltje meer powerful dan voorheen; kiezelharde hardrock en meeslepende metal.

Elk album schetst een beeld. In plaats van een penseel en canvas te gebruiken, schildert Vandenberg met imposante zang, aardschokkende ritmes en het iconische en direct herkenbare snarenwerk van gitarist Adrian Vandenberg. Samen met zanger Mats Levén, drummer Koen Herfst en bassist Randy van der Elsen, presenteert de invloedrijke gitarist het vijfde studio album van de groep, geproduceerd door Bob Marlette (Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Rob Zombie). Adrien: “Mats is een workaholic, net als ik. Na COVID zijn we samen aan de slag gegaan en hebben dit nieuwe album gemaakt. Met Koen [Herfst] en Randy [van der Elsen] hebben we een meer dan solide ritmesectie in de gelederen, het is genieten geblazen om die twee samen zo strak en groovend te horen spelen. Al met al denk ik vooral ook dat dit album weer net een tandje erbij is ten opzichte van 2020.”

Locatie