Steve Hillage Band
Steve Hillage Band Steve Hillage Band

Steve Hillage Band in de Boerderij

zaterdag 22 juli 2023 19:30 tot 23:30

STEVE HILLAGE BANDGOLDEN VIBE TOUR

Steve Hillage en leden van Gong staan voor het eerst sinds 3 jaar weer op het podium. Naast hun Britse tournee komen ze ook voor een uniek concert naar Poppodium Boerderij. Ze zullen stukken spelen van zijn albums Fish Rising, L, Green en Motivation Radio - plus een paar verrassingen en nooit eerder gespeelde live tracks uit Steve’s illustere catalogus.

Virtuoos gitarist, technofuturist, prog-visionair, sonische tovenaar: van acid rock tot acid house, muzikant Steve Hillage heeft de afgelopen 50 jaar een ongelooflijke, transcendente reis gemaakt. Deze belangrijke muzikant van de Canterbury Scene en lid van Gong en System 7, heeft een succesvolle solocarrière opgebouwd. Zijn CV omvat tevens samenwerkingen met The Orb en Todd Rundgren.  

Locatie