Dutch Rush Fan Event
Dutch Rush Fan Event Dutch Rush Fan Event

Dutch Rush Fan Event

zondag 2 juli 2023 16:00 tot 23:45

Deze fan dag bestaat uit een meeting, gevolgd door een optreden van The RUSHians.Tijdens de meeting kun je andere Rush fans ontmoeten en kun je oa meedoen aan een quiz, worden er video’s getoond en hebben we een boekenstand. Rush tribute band The RUSHians zal nummers uit het hele oeuvre van Rush spelen. Zij zien het als hun muzikale taak om Rush levend te houden op het podium.

De legendarische Canadese rockband Rush toerde sinds de jaren zeventig bijna jaarlijks en deed daarbij ook regelmatig Nederland aan. Over de hele wereld heeft de band een grote club trouwe fans en veel rockmuzikanten laten zich door deze band inspireren vanwege de grote muzikale kwaliteit van hun muziek. Zo ook The RUSHians, die vanaf 2016 de muziek van Rush vol overtuiging brengen. De band bestaat uit zanger Erik Masselink, gitarist Ronald Ten Bos, bassist Paul van Stapele, toetsenist Martin Platenkamp en drummer Richard Zopfi.

Locatie