Delta Sleep
Delta Sleep Delta Sleep

Indierockers Delta Sleep in Poppodium Boerderij

woensdag 19 juli 2023 19:30 tot 23:30

De muziekstijl van Delta Sleep wordt beschreven als math-rock en indie-rock, met bijzondere maatsoorten en onconventionele structuren. Zij mogen met hun genre-overschrijdende muziek met recht pioniers genoemd worden.

Delta Sleep wilde 13 jaar geleden de grenzen van de math-rock verleggen. En dat doet dit Canterbury kwartet nog steeds. Ze verrassen hun luisteraars voortdurend door hun geluid te vernieuwen en te perfectioneren. Het nieuwe album Spring Island heeft thema’s als de opwarming van de aarde en de effecten die mensen op de wereld hebben. Het is een conceptalbum in typische Delta Sleep-termen: sombere teksten op duizelingwekkende, complexe en overweldigende muziek. Voor Delta Sleep is dit album het hoogtepunt van jaren.

Locatie