Jon Anderson 2023
Jon Anderson 2023 Jon Anderson 2023

Jon Anderson Feat. The Paul Green Rock Academy - BIS - Boerderij in Stadstheater

woensdag 12 juli 2023 19:00 tot 23:30

Dit is een BIS (Boerderij in Stadstheater) productie: concerten die georganiseerd worden door de Boerderij en plaatsvinden in het Stadstheater. Het concert is seated; als je op de bestelknop klikt kom je in het bestelsysteem van het Stadstheater en kun je je stoelen kiezen. 

BIS presents Jon Anderson feat. The Paul Green Rock Academy - 51 jaar Close to the EdgeNa een succesvolle 50th Anniversary US-tour afgelopen zomer, komt de show van de legendarische YES-zanger/songwriter Jon Anderson naar Europa! Jon en het ensemble van de beroemde Paul Green Rock Academy vieren de 51e verjaardag van YES klassieker Close to the Edge . Zij voeren het album in zijn geheel uit, samen met andere klassiekers en verrassingen!

Jon Anderson, leadzanger en creatieve kracht van YES, heeft ongetwijfeld een van de meest herkenbare stemmen in de muziek. De shows van YES waren destijds ronduit magisch en Jon keert terug om die magie voort te zetten. De set zal bestaan uit klassieker Close to the Edge, andere Yes klassiekers, deep cuts, mash-ups en solowerk. Uitgevoerd met een begeleidingsband van 25 jonge muzikanten van de Paul Green Rock Academy.Paul Green: “Toen Jon en mijn studenten Close to the Edge en And You and I deden tijdens een eerdere run in Florida, werd ik opnieuw herinnerd aan de magie van deze nummers. Deze talentvolle muzikanten vangen, met oa weelderige arrangementen met koorzang en blazers, de energie van de originele opnames.

Locatie