Lifesigns
Lifesigns Lifesigns

Lifesigns

zaterdag 1 juli 2023 20:30 tot 23:45

Lifesigns is een independant prog-rock band uit de UK. De band bestaat uit virtuoze professionele muzikanten die al samenwerkten met bands variërend van Asia en The Scorpions en pop- en jazziconen als Bonnie Tyler en Quincy Jones.

Het laatste album Altitude uit 2021 werd gecrowdfund door toegewijde fans in 40 landen over de hele wereld en word vergeleken met de muziek van Steely Dan tot Pink Floyd. Het album bereikte de Top 100 in de Amazon UK-hitlijst en was nummer 1 in de Amerikaanse Gagliarchives hitlijst (14 weken) en in het Nederlandse iO Pages magazine. Het werd verkozen tot nummer 2 album van 2021 in de Prog Magazine Readers’ Poll, met individuele lofbetuigingen voor John Young en Dave Bainbridge.

Locatie