Imker in de perenboomgaard
Imker in de perenboomgaard Hof van Seghwaert

Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard met het thema bijen.

zondag 4 juni 2023 14:00 tot 15:30

Op zondagmiddag 4 juni is er weer een kinderspeelmiddag. Overal bloeien de bloemen, maar die moeten natuurlijk wel bestoven worden. En dat doen de bijen. Een imker komt deze middag van alles vertellen over bijen. De middag is voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. We starten om 14 uur met de BOEKFIETS. De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur. En ook het kinderzwerfboekenstation staat weer   klaar. Trek kleren en schoenen of laarzen aan die vies mogen worden. De workshop wordt gegeven door vrijwilligers en de toegang is gratis. 

De Hof van Seghwaert is een perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Er is een speciale plek voor kinderen waar je fijn kan spelen met de waterpomp en de modderkeuken. Klim eens in de uitkijktoren, loop over het blote voeten pad, ga naar de beleefbakken of verstop je in de geheime hut. Ook zijn er dieren in de boomgaard zoals kippen en konijnen. Meer informatie is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl of via onze Facebooksite en Instagram. 

De Hof van Seghwaert is te vinden ter hoogte van de parkeerplaats naast de Gaardedreef 169/hoek Appelgaarde in Zoetermeer.  Ook vanaf de Zegwaartseweg is de Hof van Seghwaert uitstekend voor fietsers en voetgangers te bereiken. De Hof ligt op 2 minuten lopen van Randstadrailhalte Seghwaert. 


Locatie