Music SoulHouse Bandtour Finale
Music SoulHouse Bandtour Finale Samantha Stauttner

Music SoulHouse Bandtour Finale!

donderdag 29 juni 2023 18:30 tot 23:30

Vanaf januari 2023 is het nieuwe project MSH on Tour gestart waarbij via een bandcoaching traject leerlingen bandlessen volgen en samen optreden op verschillende poppodia in de omgeving. Na een optreden in het podiumcafé van de Boerderij, Paardcafé en Musicon wordt de Tour afgesloten in de grote zaal van Poppodium Boerderij! 

Vanaf 19:00 kun je muzikaal genieten van Zoetermeer’s talent.MSH - MusicSoulHouse, een muziekschool voor de hele familie. De oprichters Jeroen Rosbeek en Femmy Fisscher hebben in Zoetermeer een fijne, soulvolle plek gecreëerd waar professionals lessen geven en iedereen zich thuis voelt.  Koop nu je early bird tickets voor maar €4,00! Beschikbaar tot en met 31 mei 2023.The Bands: Magic Star, JESEG 5, Band no name, Music Portal, Hometown Groove, Souldierz, The Nostalgians, Dynamic, Solisten, Kylie Martens, Fay Luyckx, Evi Kroese, Romy Vermeer.

Locatie